Köpvillkor

Alla priser som visas på hemsidan är i sek exklusive moms,frakt tillkommer om inget annat uppges.
Minsta beställningssumma vid köp är 600:- sek ex moms.
Vi säljer inte till personer under 18 år.

Beställning av KentW produkter sker via telefon,  e-post eller brev.

Konsumentköplagen gäller för privatkunder.Se länk Konsumentköplagen för mer info.
Köplagen gäller för näringsidkare/företag.Se länk köplagen för mer info.

Ångerrätt, privatpersoner
Du har rätt att inom 14 dagar från mottagandet av varan ångra ditt köp och står då för returfrakten.Formulär för retur och reklamation ska fyllas i före en retur, vilket du hittar här på konsumentverkets hemsida.Varan ska skickas tillbaka i oförändrat skick samt i sin originalförpackning. Vårdslöst använda varor och specialbeställningar återtas inte. Med specialbeställningar menas varor som är utanför ordinarie sortiment för Kentw.se. Om originalförpackning saknas eller det finns tydliga tecken på att returnerad produkt är använd kan prisavdrag komma att ske upp till 30% på varans värde. Vi löser inte ut paket mot postförskott eller efterkrav.
Vid nyttjande av ångerrätt har du som kund rätt att få återbetalning för hela beloppet inom 14 dagar från det att KentW meddelats. Återbetalning kan dock komma att dröja till dess att varan åter har anlänt till KentW eller på annat sätt kan bevisas har returnerats. Återbetalning sker på samma sätt som orderns betalningssätt. Vid nyttjande av ångerrätt står du som kund för returfrakten. För kostnad för att returnera varor rekommenderar vi att kolla med PostNord,Schenker eller annat fraktbolag för aktuella priser.
Reklamation, privatpersoner
Vi följer Allmänna ReklamationsNämnden's (ARN) rekommendationer vid en eventuell tvist kring reklamationer, vilka du hittar på www.arn.se 
Maila oss på info@kentw.se för retur och reklamation vid en eventuell reklamation. Den europeiska kommissionen har sedan februari 2016 en plattform för EU's konsumenter och näringsidkare som syftar att ge samtliga chans till prövning utanför domstol av tvister vid gränsöverskridande e-handel. Denna sida hittas på följande länk: https://webgate.ec.europa.eu/odr
Enligt konsumentköplagen har du som kund 3 år på dig att reklamera ett ursprungligt fel på en vara. En reklamation behöver göras inom skälig tid från att felet har upptäckts, vilket anses vara 2 månader. Fram till 6 månader efter köp har säljaren bevisbördan för att felet inte var ursprungligt. Efter 6 månader ligger bevisbördan istället på konsumenten.
Vid reklamation av vara har du som kund rätt att få återbetalning inom 14 dagar från det att KentW meddelats. Återbetalning kan dock komma att dröja till dess att varan åter har anlänt till oss eller på annat sätt kan bevisas har returnerats. Återbetalning sker på samma sätt som orderns betalningssätt. Vid reklamation återbetalas även eventuella fraktkostnader eller andra kostnader som uppstått samt att KentW står för returfrakten.

Reklammation  företag
Ett års garanti vid fabrikations- och materialfel. Varan skall inte ha utsatts för onormal användning eller vanvård. Garantin omfattar inte slitagedelar eller förbrukningsartiklar. Vi förbehåller oss rätten att antingen reparera varan eller ersätta den med ny. Vid retur av reklamerad vara skall denna vara rengjord och väl emballerad. Glöm inte att kontakta oss innan. Vi lämnar instruktion om lämplig returfrakt på vår bekostnad.